Redesignarea site-ului dvs. web poate avea un impact diferit asupra activității afacerii dvs. și a performanței sale atât într-un mod bun, cât și într-un mod rău. Fie că alegeți o agenție de web design pentru a face acest lucru sau o faceți singuri, trebuie să fiți întotdeauna atenți la mai mulți factori care au un impact mare asupra produsului final.

Întrucât noi, cea mai bună agenție de web design de la Bucuresti, am proiectat și reproiectat o serie de site-uri web pentru partenerii și clienții noștri, în acest articol vom vorbi despre cele mai importante caracteristici și aspecte care au schimbat performanțele afacerilor în multe cazuri după reproiectarea site-ului. .

# 1 Rata de conversie

Cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate efecte după reproiectarea site-ului este creșterea ratei de conversie și, astfel, creșterea vânzărilor de produse și servicii. De obicei, rata de conversie se îmbunătățește după reproiectare, deoarece site-urile web obțin o experiență de utilizare îmbunătățită, o prezentare mai bună a bunurilor și serviciilor și un aspect nou care va fi mai reprezentativ pentru marcă.

Dar lucrurile nu sunt atât de simple pe cât ar putea să semene, iar simplă reproiectare fără o bună cunoaștere a SEO, și mai ales crawlabilitatea și crearea de legături rata de conversie scade. Rata de conversie depinde direct de rata de clic pe care o primește un site web și, pur și simplu, dacă site-ul nu este suficient de vizibil, veți obține doar un site web frumos.

# 2 Trafic

Un aspect nou și proaspăt reprezintă o modalitate excelentă de a crește traficul site-urilor web. Motivul principal este că site-ul tău recent reproiectat va fi, sperăm, mai bine optimizat decât site-ul anterior. Aceasta înseamnă o viteză mai bună a paginii, conținut mai organizat, mai multe culori și produse și servicii mai bine reprezentate

Însă așa cum am scris anterior, este posibil să nu fie suficient pentru a crește traficul și, mai ales, pentru a obține trafic relevant – utilizatorii care cumpără, care sunt interesați și gata să partajeze informațiile și chiar să re-viziteze site-ul nou reproiectat mai târziu

Când vizați mai mult trafic, este important să aplicați toate recomandările și liniile directoare ale motoarelor de căutare, pentru a vă face vizibil și a crește organic. Obținerea traficului organic pentru site-ul dvs. web este probabil cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți performanța afacerii în cel mai ieftin mod. Da, creșterea organică durează un timp, dar este un efort unic, care pe termen lung s-a dovedit a fi cheia succesului pentru mulți dintre partenerii și clienții noștri. Deci, dacă nu aveți bani pentru a cheltui pentru reclame, anunțuri, campanii PPC și creșteți în mod artificial traficul și atrageți utilizatori noi, ar trebui să luați în considerare creșterea organică și să dezvăluiți site-ul web nou proiectat.

# 3 Rata de respingere

Este excelent dacă site-ul nou reproiectat va păstra mai mult utilizatorii pe site și va oferi toate informațiile de care au nevoie sau cel puțin ar fi cel mai bine să facă acest lucru. Rata de respingere este de fapt unul dintre regulatorii de trafic care ajută utilizatorii să găsească informațiile necesare și, de asemenea, sări redistribuie traficul către diferite resurse web pentru a ajuta utilizatorii să își atingă obiectivul în detrimentul site-urilor web care luptă pentru a le menține la fel de mult. posibil pe paginile sale.

Designul ușor de utilizat și conținutul organizat vă vor ajuta să reduceți rata de respingere și să rețineți utilizatorii mai mult pe resursa dvs. Cu toate acestea, rata de respingere nu depinde doar de design, ci și de conținut. Așadar, în loc să plasați informații incomplete, dar cu aspect bun, vă recomandăm să găsiți un echilibru între felul în care arată și cum se simte.

Design si Rebranding cu DropoutWeb

Aici, la DropoutWeb, proiectăm și dezvoltăm site-uri web care vând, ținând cont de industria de afaceri, cerințele, recomandările și dorințele clientului, combinându-le cu toate orientările și implementând soluțiile bazate pe cele mai bune practici.

Proiectarea unui site web cu DropoutWeb este un proces fără griji. Îl facem să arate bine și să oferim rezultate măsurabile indiferent de cerințe și industria de afaceri.

Când alegeți partenerul dvs. web – asigurați-vă că este Agenția de web design de top din Bucuresti.